Merhaba hanımlar benim gibi kilolu hamile kalan kan sulandirici kullanan anneler için doğum hikayemi paylaşmak istedim sizlere de motive olmasını istiyorum.ilk gebelik 113 kg hamile kalıp kilo almadan tamamlamıştım genel sezeryan oldum son anda ama neyseki kolay toparlamistim..bu gebeliğimi 109 kg hamile kaldım dikkat ederek 102 ye inmistim ama 107 kg tamamladım .18 Ekim’de spinal karar verildi.sabah 10 da olacaktım bir önceki akşam 12 de katı gıdayı, sabah 5te de sıvı gıdayı kesmem istendi ..sabah 9da hastaneye gittik. Odada klasik hazirliklar oldu.damar yolu açıldı nst bakıldı.. ameliyathaneye gittim oturttular ve omuzlarım yorgunmus gibi öne eğip kedi gibi kamburumu cikarmami istedi anestezi Dr o esnada belime bant yapistirip ilaç sürdü sanırım yada baticon sürdu . derin nefes almami belimi kontrol ettiğini söyledi. Kontrol bitince derin nefes alıp birkaç sn tutmam istendi o esnada ignem yapıldı hiç anlamadım bile inanın. Yavaş yavaş ayaklarima önce karıncalanma geldi. Sedyeye yatırdılar yatar yatmaz tüm ayağım ısınmaya karıncalanma ya devam etti sondami taktılar çabucak.uyusma o kadar hızlı oldu ki heycanlanmaya fırsatım olmadı. Sadece kendimi beton gibi hissettim hissedememek çaresiz hissettirmisti ama anestezi Dr çok ilgilendi derin nefes al yavaşça ver dedikçe yapmaya çalıştım dediğim gibi herşey çok çabuk gelişti çok heyecanlanmaya fırsat kalmadan bebeğim çıktı. Karnına bastircaz panik olma dediler ve iki bastirmada bebeğimin sesi duyuldu çok şükür 😊 sonrasında bebeğimi sevdirdiler giyinmeye gitti geldi tekrar fotoğraf çektiler sevdirdiler sonrasında bana hafif sakinleşmen için iğne yapıyoruz dediler basın dönebilir dediler. Bana mayismista uykusuzluk vurmuş gibi sersemlik geldi uyumuş gibi rahatladım ama herşeyi duydum ama içim gecmis gibiydi rahatlama geldi bana iyi oldu yani .10dk kadar sürmüştür dikişler bitti falan odaya götürmek için hazırladılar . odada 2saat içinde uyuşukluk açılmaya başladı karıncalanma gibi hissettirdi ve yavaş yavaş açıldı açıldıkça hafif üşüme olarak hissediyorsunuz kendinizi. Normalmiş yani. Sütüm de çabuk geldi çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı