Zeynepp97 Merhaba kızlar cam biberon öncelik li mı olmalı sizce, gerek duyulursa evdee cam kullanıp dışarda normal kullanmayı düşünüyorum ama sizler nasıl yapacaksınız
Nnefri999 Zeynepp97 4 tane biberon aldım 2si cam 1 plastik mi ne ondan Birimde silikon ( püre gibi gıdalara geçince kullanmalık) kafasın kaşık gibi Fazla almayı henüz düşünmüyorum,bazen almadığı biberonlar oluyormuş 🤷🏻♀️Bez gibi yani Doğunca bakacak artık
Dilara0638 Zeynepp97 ben aventin 2li cam biberonunu aldım bide şu minnacık su için olan plastik biberon varya ondan aldım şuan için heralde yeter bize 🤷♀️
Alone Zeynepp97 1 tane küçük bir biberon alın. Kullanacak olursanız fazlasını alırsınız. Ama belki sütünüz çok iyi gelecek emecek ve hiç biberon kullanmayacaksınız yani kendinizi biberon kullanırım diye şartlamayın. Bi tane alın yanınızda bulunsun sonra lazım olursa alırsınız. Ben kızımda hiç kullanmamıştım lazım olmadı.
DefneRana Zeynepp97 cam aldım diperinden aldm avent aldm chicco wee aldm baby me mamajo vs hepsinden aldm en son lansinoh tuttu diğerlerini ağzına sokmadı biraz bebeğe göre değişiyor
Elika0 Ben 2 Li dr browns alacağım biri küçük boy biri büyük boy. Yeterli diye düşünüyorum. 6+ olduğu zaman su için belki bir tane rahat tutabileceği birşey alırım
Zeynepp97 Elfs Evet ne olur ne olmaz diye kesinlikle yanınızda mama ve biberon bulundurun bizler hastanede gerekli olduğu zaman hemen gönderip aldırıyorduk ama yanınızda olması her zaman daha iyi
Zeynepp97 Dilara0638 Bende aynı şekilde sadece küçük olandan aldım ilk başta gerek olursa lazım oluyor diye , ilerleyen aylarda da bir tane de cam alırım yeterli olur herhalde