zaydn melike14- yanı bana artık hazırla diyorlar ben biraz daha bekleyeyim diyorum 34 35 de hazırlarım
Linayn1 melike14- ben 36 da başlıcam ev temizliği bebek kıyafetleri yıkama hazırlama ancak yetiştiririm. Suan 35+4 zaman geçmiyor
melike14- Linayn1 evet zaman geçmiyor doktor bana yat dedi bu sebebden geç kalmakta istemiyorum benim ki biraz aceleci gibi davranıyor 😂 32 de hazırlasam artık diyorum ama nasip bakalım
Merve_0109 zaydn zatten şuan tarih için çok erken günü gününe doğarsa 20 Aralık dedi ama daha erken veya daha geç olma ihtimali de var bebeğin gelişimini bağlı
Berkem78 zaydn birimde Şafak 60 aynı sayılırız çalışıyorum izne cıkıcam oğlum var iki yaşında şimdiki kız heyecan dorukta sizin bebis kaç kg suan durumu nasıl 🥰
zaydn Berkem78 ya dün kontrole gittim onu sormayı unuttum ya çok üzüldüm hastaneden çıkınca aklıma geldi sizinki kaç kg 🤦🏻♀️
Berkem78 Bebişleriniz kaç kg bana bizimki zayıf geliyor naısl besleniyorsunuz ben baya kilo aldım ama bebek doktora göre normla diyor haftasına göre