Esrakly 36 haftalık hamileyim sabah uyandığından beri adım attığım an genital bölgem ağrıyo sağ bacağıma yakın tarafı tam alt bölge böyle olan var mı neden aceba yarın kontrolüm var ama yine de sormak istedim yaşayan var mı
matildaaa Esrakly ben dün biraz yürüdüm zorladım. Hamlanmışım galiba. Ertesi güne kadar yataktan kalkamadım. Ertesi gün geçti. 36. haftadayım. Plesenta previa var. Ondan mı bilemedim böyle oldum
Merve5561 Esrakly ben de 36+5im çok baskım oluyor ayağa kalktığım zaman zor yürüyorum zaten sürekli tuvaletteyim sağ kalçama belimden ağrı vuruyor 2 haftadır zaten kasılmaları demiyorum bile yarın kontrolüm var bakalım korkuyorum 37 ti bi geçse rahatlasam
Aysegul9371 Esrakly 24 te aynısıni yaşadım ve Kasiklarimda ağrıyordu iki haftada zor toparladım pruluton iğne ve istirahat ile
Esrakly matildaaa ben yürümedim de dün yorulmadım da ama bu gün mutfağa iki adım yürürken bile alt bölgem ağrıyo bide dün gece de bebeği çok altlarda hissettim bikini bölgemde felan umarım gelmek gibi bi niyeti yoktur ☺️