Comologgo Bı dünya şey aldım hala eksik var gibi geliyor. Sizler neler aldınız eksik varsa ben de tamamlayayim 🤭 Hazırbez Islak bez Şampuan Pişik kremi markalarını özellikle çok merak ediyorum
tatliayminaninannesi Comologgo bez sleepy aldım ıslak mendil baby turco aldım şampuan da dalin aldım 🤷🏻♀️😅 pişik kremi de Nivea 😅
Okaliptus Comologgo bezi ve ıslak mendili sleepy natural aldım. Bir paket 1 numara, 1 pakette 2 numara aldım bebeğin kilosuna göre hangisi olursa ondan devam ederim☺️ Pişik kremi, şampuan, bebeyağı, mustela aldım.
Haydinn Comologgo canım ilk zaman sleepy 1 numara kullandım iyiydi ama bi müddetten sonra taşma oldu pişik yapmadı molfix pure softa geçtik ıslak mendil molfix izotonik kullanıyoruz pişik kremi bepanthol bazen sudocream şampuan bebek yağı losyon sebamed kullanıyoruz memnunum🤗
Blg-Brk01 Comologgo yani bence az az al bezi 1 paket aldım bebeğin kilo durumuna göre bakacağım çünkü ıslak mendili de 2 paket aldım şuan için
Kerem_mom Sleepy yeni doğan ıslak mendil, prima premium 1 numara , mustela şampuan ve nemlendirici , bebanthol pişik kremi