Blg-Brk01 Merhaba kızlar benim gibi olan varmı aranızda ben 28 haftalık hamileyim ve çok detaycıyım herşey tam olsun aman şu eksik olmasın 😂😂 gerçekten artık rüyamda bile görür oldum aranızda benim gibi tam olsuncular var mı😂😂😂😂
Papatya2768 Blg-Brk01 ben daha birşey hazırlamadım ya 😂 önceki oğlandan kıyafetler var onları çıkarıp yıkayacağım ekim bitene kadar halletmiş olurum inş bende 27 haftadayım. Kasım aralık diğer eksikleri tamamlayacağım doğum ocak ayında inş. Ben hep 2. Çok kız olsun istedim olmayınca bi hevesim gitti gibi sanki birgün doktora gidicem Aa yanılmışız kızmış diyecek gibi geliyor nedense
Blg-Brk01 tatliayminaninannesi 😂 evet gerçekten çok garip ya herşeyi aldım ama hala bir eksik bulmaya çalışıyorum zorla 😂
tatliayminaninannesi Blg-Brk01 benim profilime gir orda bi gönderi atmıştım aldıklarıma bak istersen belki eksik bulursun kendine 😅😅
Blg-Brk01 Papatya2768 olsun öyle düşünme sağ Salim olsunda hiç önemli değil benim ilk gebeliğim o yüzden bu kadar fazla düşünüyorum belki de çünkü dediğiniz gibi ikinci olsa bazı şeyleri almana hiç gerek kalmaz suan sıfırdan yaptığım için fazla detaya iniyorum sanırım 😂