Doğum için İstanbul’a gelmiştim hep Sezeryan istiyordum 30. Haftadan beri baş aşşağı pozisyon aldı bebeğim doktorum normal doğum için uygun pozisyonda bebek demişti ama ben kararlı idim Sezeryan olacaktım🤗 34 ten sonra nst ye bağlanmaya başladım herşey güzeldi sonra 1 tur boğazına kordon dolanmıştı kızımın doktor daha sık nst ye sokmaya başladı 36+5 kontrolümde nst de sancı hiç yok ama kalp atışları normal değildi içerde rahat değil dedi doktorum serumla düzelmezse doğuma alacağım seni dedi korktum kimse yoktu eşim askeri personel görevde atlayıp gelmesi imkansızdı ama serumla bir şekilde düzeldi herşey🤗 1 hafta sonra kontrole gel dedi ama hazırlıklı gel doğum olabilir 🤗 eşimi aradım izin aldı salı günü geldi çarşamba kontrole gittik nst ye girdim bebeğin kalp atışları 180 200 ü buluyordu hemen sezeryana alındım spinal sezeryan oldum o iğne o kadar korkutucu geliyordu ki hiççç korkulacak bir şey değilmiş sonda yı da iğneden sonra taktılar ameliyathane soğukmuş baya üşüdüm ama sonra bebeğimin o ağlama sesi tarifi asla olmayan bi duygu 🤍 ilk kalkmamda destekle kalktım ama tek başıma yürüdüm ve bol bol yürüdüm sütümde hemen geldi bol bol su içip baş ağrısı olmasın diye de kahve bitter çikolata tükettim . Her öğün hoşaf içtim gaz çıkarmak büyük tuvalet için çok önemli sizlerde bolca tüketin o kadar güzel geçti ki sizlerede bu kadar güzel doğum diliyorum şuan kızım 3 buçuk aylık oldu bile teyzeleri darısı sizlerin başına sağlıcakla kavuşun meleklerinizeeeee🧚🏻♀️🧚🏻♀️🌸