Anneolmayolunda- Kızlar merhaba doktoruma sormayı unutmuşum son haftalarda magnezyum bırakmalı mıyız hani kullanma amacımız kasılmaları azaltmak ve bebeğe faydası olduğu için ya ben şuan 39+3 üm kullanıyorum bırakmalı mıyım sancıma engel olur mu
ikiprensesannesiii Anneolmayolunda- hayır canım sancına engel değil. Ben son güne kadar kullandım açılmam vs de oldu sancım da oldu o sancıyla o kasılma başka
Birsen_KARABABAOGLU Anneolmayolunda- benim doktorumda biraktirdi icmememi onerdi doktoruna bi danis istersen yinede
ezk210718 Anneolmayolunda- birkac gündür karnımda inanilmaz kasilmalar var rahim kasılıyor hissediyorum sizde de oldu mu bu durum?
Anneolmayolunda- ikiprensesannesiii teşekkürler bilgi için bende öyle düşünüyorum ama yinede sormak istedim 🌸
Buseylul Magnezyumu birakmayi hic dusunemiyorum.1 gunbile aksatsam sancilar icinde kasilmalarla uyaniyorum aglayarak . Suan icin can yoldasim magnezyum hapim 😅
ezk210718 Buseylul ne kasılması icin kullandiniz acaba? Birkac gündür karnimda cok fazla kasılmalar var rahim kasılması karnim taş gibi 17 haftalik hamileyim magnorm kullansam faydasi olur mu acaba😔
Anneolmayolunda- Buseylul bende düşünemiyorum aynı şekilde vallahi ama şuan sancılarıma engel olur diye korktum şuan ondan yoksa benim de elim ayağım 😂
Anneolmayolunda- ezk210718 evet kasıklarımda da ağrı olmuştu o hafta ama normal zannediyorum o haftalarda sizde doktorunuza sorun isterseniz belki size de verir bende kendim istemiştim doktorumdan sonra rahatlattı beni
Anneolmayolunda- Biranneadayiiii ben sormayı unuttum dün birdahaki kontrol de pazartesi günü kendim bıraksam mı bilemiyorum