melike14- Merhaba ben de 2 gün önce aldım bebek arabasini. Travel sistem arabalar ağır ve hantal olduğu için tavsiye edilmiyor artık ne yazikki. Çok araştırdım ve çok fazla yorum okudum. Araştırmalarım sonucu CYBEX QBİT ve CHİCCO GOODY PLUS arasında kaldım. İkisi de yenidoğandan itibaren 5 yasa kadar kullanılabiliyor yani bazı bebek arabaları çok küçük olduğu için sadece 0-12 aya hitap ediyor açıkçası sürekli araba değiştirmeyi düşünmediğim için uzun süreli kullanabileceğim bir araba tercih ettim ben. Ayrıca 3 kademe yatis özelliği var, kabin boy olarak da geciyor otomatik kapanıyor ve hiç yer kaplamiyor. Seçimimi CHİCCO GOODY PLUSDAN yana kullandım. Tek araba daha uygundu fiyat olarak 2500₺ ye aldım. Ama ana kucağı ile birlikte almak isterseniz o seçenek de var. Ana kucağı başka marka almayı düşünüyorum zaten sadece doğum sonrası hastaneden çıkarken, aşıya giderken vs kullanacağım için aynı olması önemli değil benim için. Oto koltuğu olarak da kullanabileceğim bir ana kucağı alacağım. Foto ekleyemiyorum nedense ama aldığım arabanın videosunu ekliyorum size. Düşünenlere fikir olsun. Bu arada ürün geldi için de yağmurluk koruması da çıktı çok beğendik eşimle. Rahatlıkla kullanacağımızı düşünüyoruz😊