elaweannesi Selam annişler dün muayene oldum uzun zamandır gitmiyordum kızım 25 haftalık 29cm 740gr dedi doktorumuz sizce iyi mi 😇Sizlerin nasıl hadi yorumlaşalım
Ruzgarperisi elaweannesi Bende 25.hafta Olcam. En son 19 haftasında 300 gramdi. Şimdi bilmiyorum.acaba kaç kilo oldu kuzum
burcin19 elaweannesi Benim o haftada 1.200 gramdı şimdi 30 haftalık olduk yarın kontrolümüz var boyunu bilmiyorum ama sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🌸
elaweannesi burcin19 25 haftalıkken mi 1200gr dı maşallah içerdeymiş heralde gelişimi baya normalde öyle değil çünkü
Ayguns elaweannesi en son 24+0da rahatsızlandığım için acile gittim 682 gr olmuştu. 4 gün geçti üstünden 700ü geçmiştir benimkide muhtemelen . Sanırım bu haftalarda ideal bu kilo
elaweannesi Ayguns galiba canım kıyaslama yaparsak bende dün işte acilde 25+1 740gr dedi bi daha haftaya giderim kontrole kilosunu öğrenmek için
burcin19 elaweannesi iki hafta önden gidiyormuş dr öyle söyledi ama benim göbeğim falan daha yeni yeni belli oluyor 😌
Emba1406 24 haftalikken 700 gramdı oğluşum haftaya kontrolümüz var bakalım kilo almış mı ama çok hareketli 🥰
elaweannesi Merve_0109 maşallah ama benim 25+1 di daha 740gr dedi doktor hafta sonrası sanırım daha alır