Happy_mom783 Kizlar hormon testinden anlayan yardımcı olabilir mi doktora gitmeme iki gün var merak ediyorum . FSH 6.38 LH 9.63 TSH 3.44 İnsülin 36.8 Kortizol 16.1 Prolaktin 52.51 Estradiol 40 Glukoz 130 ALT 17 AST 15 Ferritin 19.89 Dhea-s 301
Sevdayilmaz Happy_mom783 tsh yuksek 2 bucuk ve alti olması lazim demisti bana doktorum gebelik icin. Benim 6 idi suan ilacını kullaniyorum
11mrv11 Happy_mom783 prolaktin yüksek tsh da yüksek ama tsh prolaktinin yüksekliğine bağlı olarak yüksek çıkabiliyor benimde böyleydi doktor prolaktin için dostinex ilacını verdi diğer ay gittiğimde hem tsh hem prolaktin normal seviyedeydi. Hiç canını sıkma :)
Cananyildiz Happy_mom783 yumurta hormonu. Pko olanlarda yüksek cıkıyr ama sizinki ck yuksek degl belki bsy ifade etmiyodur
Happy_mom783 Sevdayilmaz doktorum 3. Buçuk altı olunca gebelik için sıkıntı olmaz ama kontrolünü aksatma demisti
Sevdayilmaz Happy_mom783 bana 2 bucuk ve alti olmasi lazim demisti doktor her ayda kontrole gidiyorum 2 bucuk ustune cikarsa dozunu artırıyor bilemedim. Ben de vercem bi tekrar onun icin sordum adetken mi baktirdin diye