Hilal-_19 ZeynebQuliyeva sabah birini okumustum galiba 30 ve 35 haftada aşıları olmustu biontek ve gayet saglıklı bebek dünyaya getirmişti bende dogumdan sonra olmayı düşünüyorum
Haticebt ZeynebQuliyeva ben oldum kızım da kucağımda emiyor şimdi :) çok şükür ikimiz de gayet iyiyiz
Selin12- ZeynebQuliyeva ben ikinci dozumu olduktan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 23+3 haftalık hamileyim ve bebeğim gayet sağlıklı hiç bir problem yok doktorların söylediğine gore
Deletedmom_33 ZeynebQuliyeva 22+0 im bende 2 doz biontech oldum. Bir sorunda olacağını sanmıyorum. Kaynanamın komşu da niye asi oldum maymun bebekler doğacak vs diyor 🤣🤣🤣
Burcu4135 2 doz biontech oldum. Kızım da dogdu gayet saglıklı. Hic bir problem yok. İyi ki de olmusum hamilelerle ilgili bir sürü kötü haberler gördük. Bence ihmal etmeyin 3.ayınızı doldurduysanız olun asınızı vakalar cok yükseldi.
Dilaraa1 Burcu4135 Haziran da sinovac olmustum tek doz hamile olunca 2. Yapmadılar 3 ayı doldurmadan. Geçen ay kovit oldum suan asi çıkmış yine biontech olmak istiyorum siz biontech mi oldunuz ? Panik atağım var cok da korkuyorum bi zararı olmadı degil mi 🥺
Burcu4135 Dilaraa1 evet biontech oldum kolum bile agrımadı. 😁 Bünyeye göre sanırım bazıları o gece biraz sıkıntı yasıyormus ama hangi asıda yasamadık ki. Tetanoz asısında kolum cok fazla agrımıstı. Biontech cok rahat gecti.
Dilaraa1 Burcu4135 benim biraz da psikolojik olum korkum cok fazla var ama mecburuz olmaya haberleri görünce daha da kötü oluyoruz 🙄
Burcu4135 Dilaraa1 asıl asıyı olmazsan ölme riskin cok fazla, kac tane hamile kadın öldü covidden yazık hiç biride ası olmamıs.
Selin12- mervegemen- bende aynı bugün 3. Günüm inanın 100 tane biontech aşısı olmaya razıyım tetenoz maf etti beni
Burcu4135 mervegemen- ah o tetanoz 😁 neyse atlattım o gunlerı sukur 45 gunluk olduk bugun. Darısı basınıza ınsallah.
Honeyinci Ben 2. Doz biontech asisi oldukdan 1-2 hafta sonra hamile kaldim 🤗 ve suan hersey iyi gidiyor
Civcivim000 ZeynebQuliyeva aynı konuyu açmak üzereydim denk geldi sizin konu ben de çok merak ediyorum konuyu takibe alayım