Ysm-9234 Kızlar 10+2 haftalığım. Canım ne zamandır mercimek köftesi istiyor ama cesaret edemiyorum gaz yapar mı diye sizce bi kereliğe masus yapar mı ya canım nasıl istiyor off 🤦♀️
ggkca Ysm-9234 kaç kere yedim hatırlamıyorum. Yani normalde ne kadar gaz yapıyorsa o kadar yapar. Yemende bi sorun yok bence
deutschetraum Ysm-9234 canım yani ne alaka anlamıyorum, emziriyor olsan neyse mercimekte yedim, nohutta herseyi nar vs ne gaz ne baska bir sey herseyi bu kadar takmayın ya
Zeyfuruz Yani yapabilir ama bu bebeği etkilemez geçici bir bir durum olur :) Bu bir aşermedir git ve hemen ye :)
Ysm-9234 deutschetraum kendim için diyorum bebek ıcın degıl tabı kı gaz agrısı olursa ılac ıcemem dıye endişelendim sadece😣
Burcu4135 Ysm-9234 birseyler yemekten bu kadar korkmayın hele mercimek köftesi. Daha yolun basındasın bebek senden beslenmiyor zaten yani yediklerinden. Ben doguma kadar hep yedim mercimek köftesi. Sadece cig olan seyleri yemeyin. Salam sosis yemeyin. Tursu yemeyin sizi sisirir.
Ysm-9234 Burcu4135 bebek için demedim zaten biliyorum ılk 3 ay bebegın anneden beslenmedıgını. Kendım ıcın dedım gaz sancım olursa ılac ıcmim dıye sordum sadece 😏