Ergvn Diyarbakır memorial güncel doğum ücretini bilen var mı ? Yakın zamanda doğum yapmış olan vs bilgi verebilir mi?
Gulsah1616 Ergvn benim doğuma bir buçuk ay var Yunus çavuşa gidiyorum her işlemde öğretmen indirimi de var. İki hafta önce doğum ücretini 3750 dediler. Epidural + 850
Dilarass esra572 en son muayene ücretlerine zam gelmişti doğuma da geldi heralde bana burhan özele 2950 demisleri egm indirimi son fiyat 3100 mü dediler,bide msai dışında doktor geldiğinde ekstra ücret ödeniyo mu biliyo musunuz
Ergvn Öğretmenlere de indirim vardır inşallah:) ocaktan sonra aratacak dediler de ücret şu ankini bilmiyordum
esra572 Ergvn şuan fiyat alın zam geldiginde aldığınz çıktıyla giderseniz o fiyatttan yararlaniyorsunuz
esra572 Dilarass yok ödemiyorsun gelmek zorunda canım evet geçenlerde imdirimli arkdsm ,2700 e dogurdu şimdi ,3045 sigorta ve indirmli halı
Dilarass esra572 bu arada canım konudan alakasız ama diyarbakırda bildiğin bi ağdacı ve iyi bi kuaför vs var mı tayinciyiz de pek bilmiyorum 😂
esra572 Dilarass var canım yenisehirde kuaför kader var ben agdaya oraya gidiyorum.kucuk temiz ama kadinlari ilgili. Kurtoğlu lojmanlarinin arkasında kalıyor. Bide kayapinarda nazli demirkiran var orasida elit güzel ben ikisine de gidiyorum İnstada sayfasida var
Dilarass esra572 ay cok tesekkür ederim hemen bakıym sayfalarına da, fiyatları ne kadar genital icin 🤭