Merhabalar arkadaşlar 2 tane düşük yaptım şuan hamileyim 15+4 haftalık 2 tarama testi verdim doktorum 3 hafta sonra gelin bakalım dedi randevu sürekli iptal oldu 25 ekimde randevum var evde ağlayın duruyordum hani biraz uzun sürdü kalp atışını duymadığım içim tedirginlik vardı dün gittim hastaneye benim doktorum ful dolu almadılar bende başka doktora randevu aldım ultrason da kalp atışını görmek istedim sordu neyiniz var diye gebelik vs söyledim 2 düşük yaptım randevuma var daha tedirgin oldum düşüklerim olduğu için ikili taramamın sonucuna baktı bi sıkıntı yok siz 33.5 yaşındasınız 35 sonra riskli oluyor gebelik bebeğinizin tam sağlığından emin olmamız için sizi şehir hastanesine gidin çocuk kardiyoloji ve perinoloji gideceksiniz tmm dedim ve bi sorun mu var 2 Li taramada yoksa bütün gebeler mi gidiyor sıkıntı yok bütün gebeler gidiyor sizlerin fikrini alayım ultrasonda bakılsın diye gittim kafamı karıştırdı ve kasıklarım ağrıyor karnım ağrıdı ondan geldim dedim alttan muayene edeceğim dedi kabul ediyormusun hayır dedim benim kanamam yok büyük bi problemim yok altı üstü ultrason da kalp atışını görmek istedim tedirginliğimden dolayı sonrada alt muayeneyi kabul etmedim diye imza attırdı şehir hastanesine gideceğime dair de eve geldim eşim bi sürü laf etti bana moralim iyice bozuldu düşüncelerinize ihtiyacım var..