34Kubra Lavinkumsal kahverengi akıntı son aylarda normal kabul ediliyormuş özellikle hareketlendilçe gelirmiş. Ben de yürüyüş yapmıştım akşamına o akıntı geldi sordum ebeye endişelenecek bir şey yok dedi . Nişan daha farklı oluyor akıntıdan farklı sümüksü bir şey dedi gelince mutlaka anlarsın .
Busraya sedefyarsii1 bende bugün tam 39haftalığım az önce iç çamaşırımda gördüm bende sarı beyaz yoğun akıntı jel gibi kesin nişandı bence cünkü normal akıntımdan farklı acaba ne zamana doğum olur
erdem_agah AnneBebek0 benim nisandan iki gun sonra dogumum olmustu. Sanirim bir gun sonra gece başladı. Doktora gitmek icin zamanınız var 😁
AnneBebek0 erdem_agah Yarin kontrolum var bakalim doktorum ne diyecek insallah bende ve benim gibi bekleyen hanimlar dogum eder 🥰😍
sedefyarsii1 Busraya benim kırmızıydı ama hala tık yok arada bi sancı oluyo geceden beri bebek aşırı sıkıyo kendini karnım taş kesiliyo kimisi nişandan hemen sonra doğum yapıyo kimisi 1 hafta kadar bekliyo görümcem nişan gördükten sonra ertesi gün öğlen doğurmuştu umarım artık bu ay sonuna kadar doğururuz 🥲
Busraya sedefyarsii1 geldikten sonra ağrım baya oldu bebek çok haraketliydi ama şuan geçiyor gibi ağrılar anlamadım ya ne zaman gelcek bebekler
NeseA Ben nişan geldikten bir saat sonra doğum yapıyorum 4. Gebelik olduğu için doğum ne zaman biliyorum hemen gitmem hastaneye şancı düzenli 5 dkka gelip 1 dkka sürdüğü an gidiyorum doğum yapıyorum herkeste aynı değil tabi kimisi 2 gün doğurmaz
sedefyarsii1 Busraya yakındır diye düşünüyorum 😂 aslında şu an kafamız rahat doğumdan sonra çok tempolu yorucu günler bizi bekliyor bazen diyorum ki boşuna acele ediyosun tadını çıkar ama o kadar ağırlaştım ki bazen de diyorum allahım hemen doğsun artık yeter hamilelik 6 aya düşürülsün 9 çok fazlaaaa😂😂😂
Busraya sedefyarsii1 belki bugün gece doğururuz kasıklarıma ağrı giriyor çıkıyor ama belimden gelmiyor ağrı çok merak ediyorum ben ya ne zaman gelcek diye :D paZartesi filan gelsinler ya da :D geceleri hiç rahat uyuyamıyorum ya doğsunlarda büyütelim artık :D
sedefyarsii1 Busraya bende çok merak ediyorum sabırsızım da ay bilinçsiz de değilim bu konularda sağlıkçıyım bi çok şeyi biliyorum ama konu kendim olunca bi saflaştım anlayamıyorum 😂