Umudayolculuk36 canım benim ilk hamileligimde 24. Haftamda benim açılmam vardı ve gerçekten yattım yani şöyle söyleyeyim yemeğimi suyumu bile yattigim yerden hafif sağıma dönerek yiyip içiyodum kontrole giderken bile arabada koltukta yatarak gidiyodum Allah’ım aklıma geldikçe içim yine bi tuhaf oluyo sonra pruloton iğne kullandım progestan fitil kullandım ve yattim yani ben tuvaletimi bile iyice sıkıştıriyodum sonrasında çok dualar ettim Kur’an’ı Kerim okudum arkama hafif yastık koyuyolardi ona yastaniyodum ama asla oturmuyodum o şekilde oturmakta yasaktı ve alttan bana halka takmislardi 24. Haftamda ki açılmayla 39.haftamda ben doğum yaptım canım çok şükür Rabbime oğlum şimdi 3 yaşına girecek en zoru da ne biliyo musun şuan bu hamileliğimde 5+4 ün ve bun dada aynı şeyleri yaşayacak olmam yani doktorumun bana dediği bu ve senin haftan gerçekten çok güzel canım yat tamam mı gerçekten yatmanın çok faydası var sonra zaten istesende yatamiyosun 😅😅Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 🤗🤲