Betllll minikkelebegimmm doktoruna sormanda fayda var ama bi sıkıntı olcağına hiç sanmıyorm cnm 30 haftalıktan sonra girmek yasak diye biliyorum
Elifnurrr minikkelebegimmm doktorumun yanında muayene şurasında birisi arayıp bunu sormuştu. Kesinlikle hayır dedi izin vermedi ilk 3 ay İçin. Doktoruna danış istersen
Melikezturk minikkelebegimmm bence girme enfeksiyon kapma olasılığın çok yüksek denizde kim ne kadar temiz dese de ben inanmıyorum temiz olduğuna ne kadar akar şu olursa olsun hamilelik de ilaç da kullanamıyorsun zaten
edaozdxx minikkelebegimmm Ben de 6+4’teyim. Doktoruma tatile gitmemde sorun var mı dediğimde havuz kesinlikle önermiyorum denize girebilirsin fakat üstün ıslak kalmamasına dikkat etmelisin dedi canım.
Aysenurtsr Betllll neden 30 dan sonra yasak 🙄 34 haftalikken girdim ben hatta oneriliyor hem vucut hem dogum rahatligi acisindan.
Albatros35 Doktoruna danışmalısın canım ben 9 haftalıkken danıştım sıkıntı yok dedi. Bebeğin ne durumda bilemeyiz düşük tehlikesi varsa önermiyorlar. Herşey yolundaysa en güzel spor yüzmek hamilelikte 👍
Mekulya 10 haftalık hamileyim hiç bir sorunum yok ve doktor denize gitmeme izin verdi gönül rahatlığıyla gitdim ama sorunun varsa doktora danış mutlaka
Kubra_dmrr Canım benim kuzenim ilk bebeğini ilk haftalarda düşürdü Deniz havuz yüzünden doktoruna danış bir risk yoksa söyler zaten. Sağlıkla gelsin yavrun🙏🏻
Betllll Aysenurtsr doktorum bna öle söyledi cnm rahim artık doğuma hazırlık yaptığı için enfeksiyon kapan çok yüksek demişti Ve hatta hamamı bile yasakladı kesinlikle gidemezsn diye
Ebrucukm Ben de doktoruma sormuştum yaz başı yüzmeyi hamilelikte öneriyoruz ancak değişik akrobasi hareketleri yapmayalım dedi 32 haftadayım bu haftama kadar devamlı girdim haftada en az 2 kere girmişimdir hiçbir yan etkisini görmedim aksine şişliklerimi indirdi ama aynı şeyleri havuz için diyemem havuz bana biraz mikroplu gibi geliyor
Ozge1692 Bana da 4.aya kadar havuz deniz yasak, 4 ten sonra temizliğini güveniyorsan denize girebilirsin demişti. Havuz zaten yasak. Mutlaka doktoruna sor enfeksiyon kapalirsin çünkü
Aysenurtsr Betllll hamam tabi asiri sicak vucut kaldirmaz, hamilelik boyunca hamama gitmek pekdogru olmaz diye dusunuyorum :) ama denizden enfeksiyon kapmak bilemedim, havuzu onermez genelde doktorlar.