Lemansafakk Kızlar benim adet düzensizliğim vardı en son Temmuz 5 de oldum, şimdi hamileyim ama ultrasonda 11 haftalık gözüktü. Geç döllenme olmuş olabilir dedi. Ultrasonda gözüken haftalık doğru oluyor mu 🥰🥰
Almla Lemansafakk biR gec döllenme de bnden 😂😂😂ama ben daha bilmiyorum 🤷♀️ 17 Ağustos da adet oldum sonrasında 26 Ağustos a kadar birliktelik olmadı çünkü rahim filmi çekildim sonrasında dört gün yine olmadı 1 Eylül den düşünmek gerek ama hemşire o iş o işe bakmıyor diyo benimkini galıba leylekler getirdi 😁😁😁14 ekimde gittim bes haftalık dedi bakalım bekliyoruz
Fulyaaa1 Lemansafakk en basından beri sizi takip eden 9 demiştir büyük ihtimalle. Bende arada devlete gidiyorum orda son adet baz alınıyor ve haliyle yüksek oluyor haftası
Lemansafakk Fulyaaa1 yok tam tersi özel de 11 dediler 4-5 gün sonra kan testleri vs için devlete gittim ultrasonda 9 gözüküyor dedi doktor
Almla Lemansafakk bilsem 😁😂😂aşılama olacam diye beklerken. Adet olmadm ve merhaba anneeeegggg dedi minik 🤲🤲🤲sağlıkla büyüsünler de kucağımıza alalım sağ salım