Esraali Umay21_ evet ben aynı eski halime döndüm ama bu yapısalda biraz kardeşimde bende 4 er doğum yaptım belimizde yag yok anama cekmedik annem tombiş
Guney16_Enes21 Umay21_ Doğumdan sonra eskisinden dahada ince olmuştum hatta en son ne zaman o kadar zayıftım hatırlamıyorum. Bakalım bunda nasıl olacağım hayırlısı
20152021 Benim ilk dogumumda eski halime döndüm bende şaşırmıştım bu duruma sanki hiç doğum yapmamısim gibi şuan gene hamileyim bakalım nasıl olucam merk ediyorum 🤔
Umay21_ 20152021 ya kilo olarak eski kiloma dönsem bile belim yine inceleşir mi onu merak ediyorum hamile kalmadan önce ince belli büyük popoluydum 😂yine öyle olmak istiyorum 😂😂
Umay21_ Esraali umut oldun şuan bana 😂 bende yapı olarak 2 kilo bile versem belimden gidiyordu popo aynı duruyor 😂
Umay21_ Esraali https://resimyukle.io/r/VkY5HYegn0 Böyle olmak istiyorum geri bacaklarım kalın popom büyük ama seviyorum bu halimi eşimde seviyor 😂😂
Esraali Umay21_ bende öyle keşke birazcık kalsaydı kilo diyrm 61 ile girdim doğuma simdi 53 ama emzirme dönemi gidiyor malesef
Umay21_ Guney16_Enes21 hayırlısı olsun inşallah darısı bana olsun tabi önceliğim bebeğim sağlıklı olsun da 🥰