iremgrgn Hiçbir sorunum yokken sabah uyandım ve lavaboda peçeteye kurumuş kan geldi, çok korktum. Şimdi devam etmiyor ama bu normal mi? Aranızda bunu yaşayan oldu mu? Doktora gitmeli miyim? 🥺🥺🥺
Fulyaaa1 iremgrgn bence doktorunuza danışın cünkü o hafta da olması normal. Degil yerleşme zamanını da geçmişsiniz.
gldn065807 iremgrgn benim kanama alanım olduğu halde her kahverengi ve kirmizi kanda ulturasonda bakılması lazım demişti doktorum git canım bir bakılsın içinde rahat etsin
Mefat iremgrgn tam 15 haftalıkken benden de kan geldi. Doktora gittim kanama alanı oluşmuş dedi kesenin etrafında. 1 ay dolmak üzere progestan ve iğne kullanıyorum hala kahverengi akıntım oluyor. Bebek iyi.
iremgrgn Fulyaaa1 gldn065807 evet doktoru aradım normal ama gel bi kalp atışına bakalım dedi 😔 ne hissedeceğimi bilmiyorum iyidir demi ya
gldn065807 iremgrgn iyidir stres yapma canım benim bir kanamam oldu tamam düştü dedim şükür bisey yoktu korkma bisey olmaz
iremgrgn Mefat aynen benim de öyleymiş iğne yaptım fitil verdi şükür kü bebeğim iyi çok tşkler cevabınız için
iremgrgn gldn065807 çok tşk ederim iğne yaptı fitil yazdı, normal dedi bu haftada kanama görülmesi. Rahim ağzım kapalı çok şükür 🙏🏻 Bebeğim de sağlıklı 🙏🏻 Dinlenicem bu ara bol bol