Merhaba kızlar,artık doğum hikayesi yazma sırası bizde. 9 Ekim akşamı 39+6 da bebeğimde aşırı hareketlenme nedeniyle acile gittim nst ultrason bakıldı ultrasonda suyun çok fazla ve bebek iri dendi. Ens son 38 de hepsi normaldi yatış verelim dediler zaten drum 40 a kadar olmazsa gel demişti yatışı kabul ettim. Gözetim altında olursun dediler zaten hazırlıklı gitmiştik. Sancı ve açılmaya baktılar ikiside yok. Dr sabah karar verecek normal veya sezeryana dediler ilk kez sezeryan olma ihtimali çıktı. Tabi sabaha kadar uyuyamadım. 3 kez alttan baktılar açılma yok sancı da yok. Sabah 7 den 9 bucuğa kadar nst de kaldım bebek hareketlerindd yavaşlama çıkınca drum genel anestezi ile sezeryana karar verdi 9.40 ta bir anda kendimi sedyeyle ameliyathane ye giderken buldum zaten tedbir amaçlı gece 12 den sonra bi şey yememiştim.Ameliyathanede seni şimdi boyayacağız soğukluk hissedeceksin dediler sonra anestezi dru ağzıma hava verir gibi bir şey tuttu anında bayıldım sonrası yok odada hemşireler üstümü giydirirken ayıldım. Hemen bebeğimi sordum iyi deyince rahatladım 4.635 gr 53 cm doğmuş normale iyi ki zorlamamış dr önce suni sancı deneeriz demişti ama hareketlerdr yavaşlama olunca genel anesteziyle aldılar.10.10.2021 saat 10.10 geçe 10 numaralı oda da bebeğimle kavuştum çok şükür darısı herkese.. Ameliyattan sonraki ilk yürüme zordu. Onun dışındakileri yavaş yavaş yürüyerek normale döndü.aynı gün gazımı da çıkardım ertesi gün taburcu olduk. Sütüm hemen geldi sezeryan hemen gelmez dye korkarken normal di. İlk doğum ondan daha çabuk geldi…