PrensesFiona Derya2021 valla canım yukarıda biri 38. Haftada döndüğünü söyledi. Belki sizin minnoş da sona bırakıyordur. Hayırlısıyla döner inşallah.
Derya2021 PrensesFiona inş döner ya normal istiyorum ama tabiki hayırlısı nasılsa öyle olsun diyoruz artık 🤲
PrensesFiona Derya2021 aynen canım senin ve bebeğin için en sağlıklısı en hayırlısı hangisiyse öyle olsun inşallah.
perilice123 PrensesFiona ben henuz dogum yapmadim. Ama 35. Hafta kontrole gittigimde basi donmustu asagiya. 36da da asagiya inmeye basladi. Simdi 39dayim tamamen yerlesmis basi asagiya artik.
PrensesFiona perilice123 maşallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌺💕
Leylakkk Fenciilknurhoca benim bebegimde oyle 17 18 haftaliktan beri basi asagida 30 haftadayiz bir sıkıntı yok cok şükür
dudininannesi PrensesFiona 30+0 haftadayız. Dün kontrolüm vardı dönmüştü. Bebekten bebeğe değişiyor canım tamamen onların kararı 😂
Yagmurgel2020 PrensesFiona 37 deyim hala dönmedi suyum çok diye sezaryen olma kararı alıyoruz galiba haftaya gün alacağım ☹️
PrensesFiona Yagmurgel2020 Sizin için en sağlıklısı en hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah canım benim.