Nursmom Aslında bebek istiyorduk, ama evlendikten sonra kilo almistim verdikten sonra diyordum tam diyetisyene basladım sürpriiiz hamileyim? Valla inşallah sıkıntı olmaz. Varmi benim gibi tontiiş anne adaylari yada doğum yapanlar?🙈🙈
Deniz59 Nursmom bende tam diyet yapıyodum biraz kilo verdim bi baktım hamileyim 😁 92 ile gebe kaldım o kadar evde egzersiz yaptım iyi çocuk düşmemiş 😁
aksu5334 Nursmom 87 ile hamile kaldım ilkinde de ikinciyede. 10 kilo alıp 10 kilo vermiştim doğumda bakalım bu sefer ne olur😊
Calisananne25 Nursmom 90 ile hamile kaldım 30 haftalığım 97 oldum 😁 ama boyum 1.76-77 civarında pek belli olmuyo o yüzden sadece basenlerim var üstüm ince çay bardağı gibiyim😁😁 eşim de nasıl 97 kilosun sen diyo allahtan yani yoksa çok takığım kiloma 😒
balpetegim_35 Nursmom 90la hamile kaldım şu anda 98 kiloyum 36 haftalığım . Boyum 1,80 . İnşallah 100le kapanış yaparım diye düşünüyorum 😂
babymelinda Ben 74 le hamile kaldım en son 93 tüm. O kadar kilo aldım ki, son zamanlarda çok zor oluyor hareket etmek. Diyetisyen kontrolünde ilerlerseniz ağrınız vs olmaz. İkinci çocuk düşünürsem kilo almamak için elimden geleni yapıcam:)) Ahhh belimmm.. 👻👻
Habibe6 Bende kilolu hamile kaldım 29 haftalık hamileyim ama hamile kaldığım kiloyla şimdiki kilom aynı hiç kilo almamışım normal mi acaba ya
Ayse27a Bende 79 ile hamile kaldı daha yolun başındayım 5 haftalık acaba ne kadar alırım diye düşünüyorum
temizelezgi Nursmom ben de 94 ile hamile kaldım 100 kilo olmuşum boyum 1.68 hiç de bi sıkıntı çekmedim bence doğumdan sonra çook zayıflıycam 🤣🤣
Minnosum1147 Ben 98 kilo ile hamile kaldım :/ şu an 8 haftalık dikkat etsem de sadece 1-2 kilo verebildim, göbeğim karnım çok fazla korkutmuyor değil açıkçası. 😶😶😶
Calisananne25 Nursmom inşallah canım ben de çok korkuyorum. Çok dikkat etmiş halim bu yani düşün 🙈 onlar sağlıklı olsun da alırsak da Napalım artık 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Minnosum1147 Aysenuray canım benim göbek bölgem fazla, bebeğin gelişimine bir zararı olur mu (aynı kilolardayız o yüzden soruyorum ben daha 8 haftalık hamileyim ) bayağı korkuyorum. Sizin kavuşmanıza az kalmış 🧿Rabbim sağlıkla kavuştursun ikinizi inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aysenuray Minnosum1147 hayır canım neden zararı olsun bebege herhangi bir zararı yok sen kendi sağlığın için düzenli beslen yeterli
Senaoztrk Nursmom bende kilolu hamile kaldım diyet spor yapıyordum okadar çabuk kilo alan biriyim cabukta veriyorum ama hemende alıyorum inşallah çok almadan doğum yaparım 🙈
Suzannaz Nursmom ben 94 ile hamile kaldım 82 kiloya düştüm herşeyden tiksinme yüzüne 😂 şuan 26 haftalığım 87 kilo oldum
Kaderturan Bende 5 + 6 günlük hamileyim 155 boyum 66 kiloyum daha yolun başıındayım inşallah çok fazla almam benim gibi olan var mı ?