Eymensmomdry Kızlar hamile- doğum- düğün fotografcısıyım. Kocaeli ve istanbul cevresinden isteyen olursa görüşebiliriz.Yardımcı olurum sorunuz varsa ☘😘
Eymensmomdry SemraErkann biraz nasıl bir cekim istediginden bahsedermisin ona göre bilgi veriyim canım ☘ hamilemi dogummu hangi hastane hepsi mühim
Eymensmomdry Doguma girerken dogum anı dogum sonrası ilk buluşma ve hastane odası cekimi paket 10 fotoğraflı albümle birlikte 800 tl ..
Nefesimm Eymensmomdry numara verirmisiniz yada iletisim adresi kasim gibi dogumum da kesin istiyorum bu paketi sosyal medya hesabiniz nedir?😊
Eymensmomdry deryayilmazphotography instagram ordan numaramada ulasabilirsinşz burdan yazmıyım yasak olur belki whatsptan iletişime gecebilirsiniz❤
Eymensmomdry Betllll stüdyo olarak yapmıyoruz malesef hastane odasında cekim oluyor dogum oldugu gün ☘
Tulayarslan Bende kocaelindeyim benim normal dogum olacak bu yuzden dogum ani fotografi olmaz ama hastane odasinda bir kac resim ne kadar oluyor
Eymensmomdry Yakınız yeşilovada oturuyorum bende . asıl sizin dogum fotografını düsünmeniz lazım normal doğumun sancı çekerken odada o duygusal halleriniz sizin icin daha güzel anı. Normal dogum yapacak olsam onun anı olarak kalmasıjı kesinlikle isterdim mahreminiz cekilmiyor zaten baş hizanızda duruluyor babanın bekleyişi bunlar cok güzel 😊 normal dogum içinde saat kac olursa olsn geldigimz oluyor