Biyo_logg Tsh değerim oldukça düşük , idrar yolu ve kanda enfeksiyon çıktı. doktordan randevu aldım ama iki gün beklemek yerine burada sizlere sorayım dedim . Böyle şeyler geçiren oldu mu ? Tavsiyeleriniz nelerdir
busra5501 Biyo_logg deperlerinizi yazarsanız yorum yapabilirim. Tsh yüksekliği kötü düşüklüğü çok düşük değilse sorun olmaz. Enfeksiyon içinde ilaç kullanabilirsiniz değeriniz kaç bilmiyorum ama
Andrea16 Biyo_logg evet benim de crp değerim yüksek çıktı üst solunum yolu enfeksiyonu varmış augmentin 1000 başladık bir hafta. Tsh zaten devamlı kontrol edilen bir hormon doktor tavsitesiyle kontrol altına alınır endişe etmeyin
busra5501 Biyo_logg idrar yolu enfeksiyonunuz var ondan dolayı crp yüksektir. İlaçla düzeliyor ama ihmal etmeyin.
busra5501 Biyo_logg hamilelerin kullandığı antibiyotikler var eğer kanınıza kadar enfeksiyon geçtiyse içmek zorundasınız bebek etkilenebilir çünkü riskli olur.
Biyo_logg busra5501 çok teşekkür ediyorum üromisin vermişti içtm ama afedersiniz olduğu gibi çıkardım mecbur bugün de gidip ilaç alacağım
busra5501 Biyo_logg aynısını tekrar alın tekrar için kustuysanız faydası olamamıştır. Ama 12 saat sonra kustuysanız etkisi olmuştur.
busra5501 Biyo_logg evet kuzum onun için yazdım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum doktora ilk sorduğum şey bebeğime zararı olur mu kanına geçerse olabilir ama şimdilik yok dedi. Çok çok su içtim hergün bir bardak limon sıkıp sade maden suyu içtim. İki defa munurol tablet şimdide fitil kullanıyorum yok denecek kadar azaldı bitti. Kendinizi sıcak tutun. Çorapsız terliksiz yere basmayın. Erken doğumu tetikleyebilir tedavi olmazsanız. Kaç haftalıksınız
busra5501 Biyo_logg bende munurol içiyordum muadili zaten. Gece içiyordum ertesi sabah aşırı bulantı baş ağrısı banada dokunuyor ama kusmadım o yüzden fayda etti.
Biyo_logg busra5501 sağol canım benm bende doktora söylim kullandığın tableti yazsın , şimdi toz karışım yine verdi ama galiba yine içemicem 😔 12 haftalık oldum yeniyim bulantı ve kusmam ekstra fazla demekki enfeksiyondan da oluyor
busra5501 Biyo_logg evet o yüzden oluyor inşallah bulantıların geçer yakında prilaö içebilirsin. Gece yatmadan iç uyu o şaşeyi gazoz gibi düğün içerken sabaha kadar da çişini tut 🙈