Kuzucccum Aag06 Babamız geçen diyor kızıma söyle bu ay masraf çıkarmasın bana ödemeler var dıye 😂😂 ohhh ekmek elden su gölden jfjfjf
Tugbamete Kuzucccum oğlumda ocean d3 kullandık hep devletin verdiğini hiç kullanmadım ben sonrasında kan ilacı veriliyor sidefer kullanmıştık onuda ama değerlerini pek yükseltmemişti yarım şişe ferrum kullanmıştık toparlanmıştı
Minoo01 ogrencianne35 kontrole bizde çocuk doktoruna götürüyoruz zaten. Ama aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum. O açıdan sordum. Sadece özel aşıları hastanede yaptırdım.
ogrencianne35 Minoo01 anladım bizim gittiğimiz hastane de devlet aşıları da var tekrar sağlık ocağına götürmenize gerek yok ddi doktorumuz ebeyi arayıp bebegin boy kilo baş çevresini söylüyorum
Haydinn Kuzucccum paraben içeriyor canım benim çocuk doktorum pedia-d yi önerdi paraben içermiyor fiyatı da 6-7 TL mi ne idi sorup değiştir istersen 🤗
Haydinn Kuzucccum tecrübesizlik canım bende 1 buçuk ay kullandım üzülme bundan sonra daha bilgili devam edeceğiz sonuçta herşey onlar için🤗🌸
Kuzucccum Haydinn keısnlıkle onlar ıyı olsun dıye araştırıyoruz soruyoruz 🥰 aslında doktora sordum kullan dıyınce devam ettim
Haydinn Kuzucccum Allah Allah bizim doktor direk kendi sordu ve değiştirdi istersen başka bi doktorla yola devam et doktor çok önemli çünkü
Kuzucccum Haydinn Yok daha gıtmıcem zaten ona . Bende hakkında ıyı degıl dıye duydum ondan sordum kullan dıyınce şaşardım eşimde, kötü olsa doktor derdi bırak dıye🤷♀️