beyzahuseyin Biyo_logg aile hekiminden geliyorum şimdi herhangi bir ilaç vermedi kızlar hamile olduğum için mecbur kadın doğum aciline gidicem ☹️
lentil beyzahuseyin bebe şampuanıyla yıka iyice kurula iç çamaşırını da sürekli değiştir benm hemen etki etmişti
Elif_Demir26 lentil genital bölgeyi sadece suyla yıkamak gerekiyor ve tüm doktorlar bunu öneriyor hastanede çalıştığım İçin biliyorum yine de si bilirsiniz
Mrbbenpatates beyzahuseyin Ben doktoruma söylediğimde travecort verdi . Yalnız daha dün sağlık ocağındaki ebe ile konuştum sirkeyi su ile az seyrelt ve pamukla uygula kaşınan yerlere. Ancak kaşımamaya özen göster ve bol su iç . Günlük ped yerine bez kestirip pamuklu olanlarından elbette onları kullan . Kaynatıp ütülüyorum .çok işe yarıyor . Sen yine de bir tahlil yaptır elbette. Benim tahlillerim temiz çıktığı halde böyle oluyor
b_e_b_e Travazol tarzı kremler kaşıntıyı tetikliyor. Durabilirim dersen geçirir Dayanamam kaşınırsa dersen daha beter oluyor Benim bir numaram zeytin yagı bol bol sür iç çamaşırı giymeden kötü bişey git pijama yada etek çeksin iyice çok iyi geliyor
Aak1210 beyzahuseyin canım geçmiş olsun öncelikle 16 haftalık gebeyim hamileligimi öğrendiğim günden itibaren geçmeyen bir kasintim var enfeksiyon mantar vs yok doktorum vücut alışmaya çalıştığı için oluyor dedi travazol krem verdi ve fitil biraz rahatlattı ama ara ara yine oluyor temiz ve kuru tutmaya çalış çok zor bi durum yaşadığım için biliyorum uyku uyuyamaz olmuştum bazılarının 9 ay sürüyormuş inşallah tez vakitte geçer 😔
Thisbe beyzahuseyin bende de aynı sorun vardı travazol 2 kez kullandım geçti boş yere çekmişim dedim kendime
Balarisiii beyzahuseyin ben de 14+5 haftalığım bende de sürekli kaşıntı vardı her wv ye girdiğimde ılık suyla yıkadım ve ayağımı sıcak tuttum geçti