Arkadaşlar banada hikayemi yazmak nasip oldu cok şükür . Tek tek şu şu saatte şu oldu diye anlatmıycam sadece şunu diyebilirim dünya kadar doğum hikayesi okudum herkesin doğumu kendine özel ve cok başka bence. Normal doğum yaptım ilk doğumum bu arada . Ben faydasını gördüğüm şeyleri sizede faydası olur diye yazmak istiyorum 36. Haftadan sonra günde 5 adet hurma yedim , çok aşırı değil ama elimden geldiğince yürümeye çalıştım dışarı çıkamazsam bile evin koridorunda dakika tutup yürüdüğüm zamanlar olmuştur hareket olsun diye son haftalarda sadece çok fazla uykum geliyordu hareketsiz kalmıştım 😁her gün sıcak suyla duş alıyordum .. gelelim doğum başlangıcında benim önce suyum geldi su olduğunu tutamayınca anlıyorsunuz sızıntı şeklinde geldi öylesine kontrol diye gittik gerçekten suymuş 🙃sancım nişanım filan hiçbiri yoktu ama bebek su azalırsa tehlikeye girer ve evimde uzak olduğu için yatışım verildi 2 cm de açıklığım vardı güle oynaya yatışım yapıldı hep öyle olacak sanıyordum 😂gittikçe arttı tabi ben şunu söyleyeyim sıcak su mucize resmen ben sancı çekerken hep belden aşagısına sıcak su tuttum duş gibi hem açılma hızlanıyor hemde sancı geldiği anda inanılmaz rahatlatıyor .. bide doğum sonrası göğüsleriniz icin mutlaka o çantaya göğüs ucu kremi ekleyin ben gereksiz ne alaka filan diyordum emzirmeye başlayınca anlayacaksınız inanılmaz bir kurtarıcı .. biraz uzun oldu sormak istediğiniz şeyler olursa yardmcı olmak isterim herkesi rabbim evladına sağ salim kavuştursun inşallah.. He bu arada ben doğurduysam bence herkes doğurur inanılmaz korkuyordum Rabbim yardım ediyor sabır veriyor gücünüze ve bebeğinize güvenin tek hedefiniz yavrunuza kavuşmak olsun ❤️