Mineilayda 2prens-annesii benim de 8. Ayım bu ay da olmazsa ben de doktora gideyim diyorm inş sonu sizinki gibi olur 🥰
Asli0611 Tomrishatun ayar verenlerde bugün… herkes kendi yaşadığını bilir. İnsanların üzüntüsüne çare ben olamam benimkine de onlAr, siz. Burada sadece dertleşiyoruz ben anneme kardeşime söyleyemediğim şeyleri yazıyorum karşılığı bu kadar sert olmamalı! O postları açan kişilerden biri bile yazmamışken size ne oluyor? Burası tartışma laf sokuşturma alanı değil heyecanıma ve üzüntüme ortak olmak isteyenler burada fazlalığa gerek yok.
Asli0611 Dlktpl elimden geldiğince relax olmaya çalışıyorum ama negatif sonucu görünce her seferinde sanki hiç olamayacak hissi kaplıyor içimi elimde değil🤨
Asli0611 Gamze_Kaya Yaa🥰 allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah bunları duyunca insan motive oluyor
Asli0611 Mineilayda kaç ay denediniz ilk ayda olmadıysa ikincide hadi bilemedin 3. De tuttar oda olmaz sa dr kontrolü ile yola devam etmek gerekir bence
Mineilayda Asli0611 6 ay denedim kuzum zaten adetim düzenli olduğu için yumurtlama günümde aşagı Yukarı belli
Tusami Bfduam bu ay dinleneceğim, önümüzdeki ay deneyeceğim , bir aylık bir mola, ilaç kullanıyorum şu an çünkü, sen ne yaptın