Asli0611 Tusami ay yaa 🥺 ilk bebişlerde durum aynı ama hayırlısı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin🥺🤲🏻 Denemekten asla vazgeçme korkma kuzenimde düşük yapıp kürtaj olduktan 2-3 ay sonra hamile kaldı
Asli0611 Beyzabeser bende öyle diyorum olmuyorsa vardır bi hayırı daha güzel zamanda geleceği içindir diye avutuyorum kendimi
Asli0611 Bebiscann amiin allah dualarınızı, dualarımızı kabul eder inşallah 🙏🏻 ya cok haklısınız ama stres yapmadan da nasıl olacak ki her an beynimde nasıl atıcam bilmiyorum
Aselinkooo Asli0611 aminnnnn inşallah tez zamanda hayırlı haberlerle inşallah 😍 bide yputube de var Mfk yöntemi. Bide öyle deneyin ilişki sıklığına dair Bi yöntem belki faydası olur
Gurumisevda Asli0611 yumurtlama dönemlerini takip et kuzum 1 tane bebeğin varmış çok şükür çok isteyince olmuyor oluruna bırak
Asli0611 Gurumisevda yumurtlama günümü takip etmedim ama adetim bittikten sonra düzenli olarak 2 günde 1 birliktelik oldu 2 haftaya kadar
Baykuss Asli0611 emin ol bende öyleydim her gün ağladım olmayacak mı diye çok dua ettim ama oluyor nasip ediyor Rabbim. Covid aşısı oldun mu canım
Asli0611 Baykuss inşallah hayırlı haberler alırız yok canım olmadım başta etkisi olduğumu düşünüyordum ama Aşı olup çok hamile kalan var
Ozgamzeoz Asli0611 olur olur stres yapma benim arkadaşımda öyle ikinci çocuğu düşündüler olmadı süpriz geldi 4. Ayda
Baykuss Asli0611 bende ikinci aşımı olduktan sonra hamile kaldım sende ol istersen belki sende ondan sonra hamile kalırsın canım Çünkü çok kişi var öyle aşıdan sonra hamile kalan
Gurumisevda 17 15 sene hamile kalmayanlar covid aşısı sonrası hamile olduklarını söylüyorlar çok şaşırıyorum Allah bir bela verirken kimine derman oldu
Asli0611 Gurumisevda valla cok tuhaf her ağızdan ayrı bir bilgi kime neye inanacağımı şaşırdım aşıyı çıkaran bile aşı olmamışsa ben nasıl olayım
2prens-annesii Asli0611 Bende sen gibi oğluma kardeş olsun dedik 6 ay geçti bu ayda olmazsa doktora gitcez dedim eşime 7. Ayda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim🤗 Umudunu kaybetme verende Allah alanda o en iyisini bilir 🙏🏻😌
Mineilayda 2prens-annesii benim de 8. Ayım bu ay da olmazsa ben de doktora gideyim diyorm inş sonu sizinki gibi olur 🥰
Gurumisevda Asli0611 bende olmadım ama yakalanırsam ilaç veremiyorlar birşey yapamıyorlar ağır geçirirsen bebeği alma durumları ölme durumu var dikkat bende ondan korkuyorum o yüzden olmayı düşünüyorum
Asli0611 anne_2 valla çamaşır suyu testini denedim bekleyemedim köpürdü ama ne kadar doğru bilemiyorum duymuş muydun hiç?
anne_2 Asli0611 oğlumda yapmıştım karbonat testi mi ne köpürmüştü ama o ay değil diğer ay hamile kalmıştım😁 Allahım nelere başvuruyoruz ya 🙈🙈
Cerensultan Asli0611 bende böyle denemeler yaptığımda çok canım sıkıldı her ay test alıyordum 9 ay sonra geldi evlendikten sonra şuan 21 aylık bı kizim var şimdi bı tane daha istiyoruz umudunuzu kaybetmeyin vakti ne zmansa gelir
Asli0611 Cerensultan aynı durumdayız benimde oğlum 2 yaşına girecek kasımda istiyoruzda hayırlısı allahtan