pitircikannesii Canım anneler yarın sabah Allah’ın izniyle doğuma giricem dualarınıza beni de alır mısınız? 🙏🏻 Rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Cansu-12345 pitircikannesii benimde yarın doğumum var Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🤲🏻
Denizyildizii pitircikannesii Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah 😊 benimde yarından sonra☺️
lazinkizi Cansu-12345 benimde yarin hepimiz saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi insallaaah korku heyecan bir arada
Ebru07 Hayırlı güzel dogumun olur inşallah canım benim hoc korkma Allah’ın izniyle güzelce olup bitecek sonunu dusun darısı bizlere inşallah 😘🥰🙏
pitircikannesii Stardust1 Benim gözümden uyku yağıyor ama uyuyamıyorum bebişte baya geriliyor canım acıyo 😕 Allah kolaylık versin bu arada
Stardust1 pitircikannesii amin inşallah sizede kolaylıklar diliyorum ben 6 da hastanede olucam sizin daha geç saatlerse uyuyakalırsınız belki 😊 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı 🥰