Annesininbalii Mervebyr YA benimde kalcam ağrıyor dediğiniz gibi kanepden kalkarken yatakta dönerken birde kulunç olmuş gibi kıtır kıtır ediyor 😅😅😅😅
Yagmurgel2020 Mervebyr ayyy dün ağladım resmen ağrısından bağıra bağıra dönüyorum ya böyle bi ağrı olamazzz☹️
ozlemak42 Mervebyr minderini aldım ben otururken kullanıyorum yatarken de yine yastiklardan destek alıyorum evde kurtaricim oldu al derim canım her zaman lazım bişey
Mervebyr Yagmurgel2020 ay allah yardımcımız olsun boşuna cennet annelerin ayağı altında denmemiş her çektiğimiz acının bi ecri var muhakkak
ozlemak42 Kerem_mom ben netten almadim canım Konya’da innecioglu medikalden almıştım ama nettede vardir trendyoldan bakabilirsin
PrensesFiona Mervebyr evet yaa oluya valla son 2 gündür oluyo bende. Bugün oturduğum yerden kalkamadım acıdan ben daha 22 haftalığım 🥲
Gupssse Mervebyr aynı durum bende de var. Gebelikte değil sonrasında emzirme süresi uzadıkça yayılıp kaldım şekilden şekile girdim sonuç bu.agrisi ne geçirir bilmiyrm ama oturmamak iyi geliyor;)