HaticeHsgrn89 Merhaba ben tüp Bebekle ikizlere hamileyim şuan 8+4 geçen hafta gittiğimde doktora kalp atışını duymadık ctesi tekrar gitcez inşallah bu hafta duyarız sizler kaçıncı haftada kalp atışlarını duydunuz?
Masal-07 HaticeHsgrn89 13haftada duydum 7+2de gittim dinlemeye çok küçük dinlenmez dedi dinletmedi çok şükür dinledim ama doktor pek fazla önermiyor dinlemeyi yormayalım diyor
tuanatoprak0658 HaticeHsgrn89 bende tüp bebekle ikiz dediler ama kese küçük dediler erken çağırdılar ama sanırım ondan yarın yine gidicem 3 günde büyürler dedi bakicak bakalım☺️
Nazlii__ Zeynep_49 6. Haftada alttan muayne ile duymuştuk sizde durum farklı olabilir ikiz oldukları için
Zeynep_49 Nazlii__ evet 5. Haftada kese göründü 6. Haftada kalp atışları benim kız kardeşimde altan buaneyle duymuşlardı
Tazeanne0134 HaticeHsgrn89 inşallah canım inşallah biz gittik geldik çok şükür duyduk şimdilik herşey yolunda sende duyarsın inşallah
Valide HaticeHsgrn89 canım hemen endişelenme geç döllenme de olmuş olabilir o zaman duyulmayabilir ben birini 7. Haftada diğerini 8. Haftada duydum ikizlerimin ama burda geç döllenme olup geç kalp atışı duyan çok anne okudum 🌸
Zeynep_49 HaticeHsgrn89 bilmiyorum ki benim ikiz 6. Haftada ultrasonla duyuldu bazıları geç duyulabiliyormus diye okumuştum bi yerde siz yine doktorunuza sorun
tuanatoprak0658 HaticeHsgrn89 Benim biraz karışık 4 Ekim’de transfer yapıldı benden leke geldi kahverengi korkttum doktorla konuştuk 9.gunumdeydim gel betaya bakalım belli olmuştur artık dedi kan verdim 269 çıktı 11.gun bidaha gittim 590 çıktı 5.gun sonra keseye çağırdılar gittim iki kese gördü çok küçük dedi yarın bidaha gidicem 3 günde büyür anlaşılır dedi bende anlamadım kaç haftalık
Civcivinannesiii HaticeHsgrn89 ben de tup ile gebeyim 5+4 de duymustuk 🧿🤲.insallah sizde duyarsiniz gittiginizde
Nur48 Bende kalp atışını duymak için gittim 7+2 ama gelişimine göre bi hafta geriden geliyor dedi doktor. Ve kalp atışı yavaşmış. Düzelmesi gerek Bi hafta sonra gel dedi. Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu acaba.
HaticeHsgrn89 tuanatoprak0658 benimde 2eylülde transfer yapıldı ilk gittiğimde benimde tek ve çok küçüktü sonradan ikiz olduğunu öğrendik ctesi de kalp atışını duyarsak rahatlıcam inşallah
tuanatoprak0658 HaticeHsgrn89 inşallah duyarsın kalp atışlarını 🙏bende ikisinde gördü ikiz bunlar dedi kese çok küçük dedi beni erken çağırdılar normal değil mi kesenin küçük olması
HaticeHsgrn89 tuanatoprak0658 benim daha 9 haftalık bugün belki 10-15 kere gitmişimdir doktora çok sık çağırıyorlar öyle olunca da çok uzun süre geçmiş gibi hissediyorsun aslında normal gebeliklerde bazı insanlar yeni öğrenmiş oluyor☺️