Nazlii__ inva öyle yapıyorum yaşadıkça tecrübe ediniyorum öğreniyorum zorlukları da olsa hamilelik güzel bir şey orada olduğunu bilmek bile huzur veriyor insana :)
teletabi inva evet oğlumda yaşadım ama anlayamadım çok hızlı geçti 9 ay daha doğrusu saymayınca çabuk geçiyor 🤣 ben oğlumda sayardım başlarda baktım gitmiyo,bitmiyor 🤣saldım sonra bi baktım kucağımda bi baktım kocaman oldu 🙈🥰
Shnern inva insallh tek istediğim o hamile iken korona gecrdim 26-29 haftalar arası insallh etkileedoii
inva Shnern Geçmiş olsun bebeklere geçmiyormuş ama erken doğum düşük vb gibi şeylere sebep olabiliyormuş şimdi sağlık durumu iyiyse korkutmayın kendinizi huzurlu olun ki oda huzurlu hissetsin🥰
tugbao inva cok agirlastim artik. uykusuzluk, yalanci sancilar, burun tikanikligi derken insan yorgun dusuyo 😔
inva tugbao Bunlar hep Annelikten💖 Rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun hepsi bir gün bitecek buna ve bebeğinize odaklanın inşallah rabbim sizede bebeğinizede sağlık versin 😊
Shnern inva yok çok şükür iyi sağlık durumu yani baktirmistim hep de diyorum doktora gidince normal diyorlar ama işte gelişimi önde gitmiş
tugbao inva amiiin kuzum aminnn 🙏 rabbim hepimize bebislerimize saglikla kavusmayi nasip etsin. herseyi cekilir kiliyo annelik. bi de mis kokularini icimize cekecegimiz gun gelse de bayram etsek 💕
tugbao Dlrasntr rabbim kurtarsin hepimizi bi an once. ozellikle uykuyla aramin bu kadar acilmasina sasiriyorum.