Leylaaa63 Hayırlı geceler anniş ve anniş adayları ben18 haftalık hamileyim ama daha bebeğimin Hareketlerini hissetmiyorum normal mi bu ben ilk bebeğimde çok erken hissetmiştim 😏
Puding Leylaaa63 benim de ikinci gebelik 19+1 iz ama hala hissetmedim 😅 bu ara da konuyla alakası yok ama çok sık idrara çıkıyorum haftalarımız yakın diye soruyorum sizde de var mı öyle bir durum
Srfdmr37 Puding yaa bende 18 haftalık aşırı idrara çıkıyorum sizin gibi hatta idrar verdim enfeksiyon mu acaba diye sorun çıkmadı demekki karnımız biraz büyüdü diye baskılıyo
Leylaaa63 Puding bende de aynı durum var özellikle geceleri şuan bile ondan uyandım çok sık sık gidiyorum lavaboya
Eylul_2 Benim ikinci 17.haftada başladı şuan 19.haftama girmek üzereyim baya hissediyorum her gün kişiden kişiye değişiyor ilkinde 20 de hissetmiştim ❣️
Gmz34- Ben de 18 haftalık hamileyim net şekilde hissetmeye başladım günde 3-4 defa tabi ama mimik minik ama hissediyorum Yani 2.gebelik benim de .😊
Puding Leylaaa63 kanama olabilir dikkat et yakınlaşma olmasın eşinle ağır iş yapma sürekli uzan dedi ayaklar havada bugün de ağrıdan ölüyorum inşallah bir şey canım ya
Leylaaa63 Puding Cok dikkat etmeye çalışıyorum doktor dedi zaten bu benim ikinci sezeryanim olacak geçenlerde ilk sezeryan kesi yerim çok ağrıyordu hiç hareket edemiyordum doktorum ağır iş yapma bebek ve eşi aşağıda ağır iş yapıp kendini yorma demişti canim