Nesligakm deletedmom27371 benim de 19 . 8 çıktı yükselir mi sizce doktor haftaya gel dedi beklemek çok zormuş sabır işi
Naazli Asyaveannesi36 resmen kendimi gördüm. Bana da eşim söylemişti 😂 pek oralı olmamıştım ama haklıymış 😂
SedaSi Kendimi hamile gibi hissediyordum. İçimde çok farklı bir his vardı. Tabiki bebek isteğimiz hep vardı 2,5 yıldır bekliyorduk daha öncede acabalarım olmuştu ama bu farklı bir histi. Erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
deletedmom27371 Nesligakm Oo sizin baya erkenmiş ☺️ yükselir allahın izni ile kuzum sakın sıkıntı stres yapma
Kereminannesiiiiiii NazAkyol06 polikistik overim. Düzensizleşen adetim için tedavi olmaya gittim tahlil yapalım sonra adet söktürücü vericem dedi Dr. Meğer gebelik testi yapmış haberim yoktu. Tamamen sürpriz oldu bize. Tedavisiz hamile kalabileceğimi düşünmüyordum:) Rabbim isteyen herkese versin 4 gün sonra doğumumuz var şükür 🤗🤗
NazAkyol06 Kereminannesiiiiiii Bende de polikistik over var. Kendi kendime kesin ben hamile kalamam diye stres yapıyordum. Çok şükür 3. Ayımızda hiç bir tedavi görmeden hamile kaldım 🥰🤲 Darısı isteyen herkese hayırlısıyla inşallah.
Srhkmc NazAkyol06 NazAkyol06 Ya herkes tatiş tatliş öğrenmiş 🥰 Benim adetim yaklaşıyordu normalde çok sancılı geçer ve 1 hafta önceden ağrı başlar yine ağrılarım başladı dedim geliyor. Sonra bi kaç gün geçti ağrının tanıdık olmadığını farkettim. Böyle kasıklarımda kramplar garipti. Hep bi tuhaflık var dedim ama bebek ihtimali hiç yoktu yani ben imkansız diyordum çünkü ilk korunmasızımdı. Artık adetim 5 gün geçince test yaptım ve sürpriz 🤗❤️
Nisa1710 NazAkyol06 faaladdine fal atmıştım 3 ay içince hamile olduğunı öğreneceksin dedi 😂 adet döngüm gecikinceee de olanlar oldu 👍
blueberyy00 NazAkyol06 kürtajdan sonraki 4. Ay adetimi bekliyordum 3 ay korunmadan sonra artık adetin 3. Günü gidecektim klomen başlayacaktık tekrar adetim gelmedi 4-5 gün geçiyordu adet söktürücü icecektim olayim hemen gideyim bebek için tekrar tedavi başlasın geciktikce aksıyor diye canımı sıkıyordum eşimde dedi bı test yap. Bence testi aldım yaptım ama anında çift çizgi ben şok bebeğim benimleymis meğer şimdi 15+3 olduk ☺️🌼
Melis007 tugbao bende buna benzer şekilde öğrendim şiddetli kasık ağrısı vardı doktora gittim kan tahlili idrar tahlili aldı hamılelek şüphem war ddim sonucta yok değilsin ddi antibiyotik werdi 😔 3gün içtim ağrım geçmedi 4.gün başka bir doktora gittim gebelik şüphesi ddi ultrasonda baktı bşy görüyorum ama kanamada olabilir kesede daha çok küçük ne desem yalan olur kan tahlili istcem ddi hamile çıktım ama sewinemedim bile şok geçirdim 3gün önce hamıle değilsin denilmişti 4.güm hamılesin inanmadım başka bi hastaneye gittim 😄 eşimede söyleyemedim 3.hastanede hamılesin deyince eşime söylemiştim eşimde şok geçirmişti şimdi Allah’ma şükürler olsun gün gün büyüyoruz inşallah sağlıcakla kucağımıza almakta nasip olur🙏
tugbao Melis007 allahim evlatlarimizi bize bagislasin. gercekten anladim ki rabbim yasatmak isterse yasatiyor. ilk gittigim doktor dusuk yapiyosun, korona ilaclarini da icmissin zaten. biz 6 ay onermiyoruz koronadan sonra bebek deyip gozumu korkutmustu. sukur ki 36. haftaya gircez.
mutlufatos19 NazAkyol06 adetim geçikmişti ama her zaman oluyodu hiç beklemiyoduk biranda geldi meleğimiz
Balgunes Balayı dönüşü gözüm enfeksiyon kaptı hastanede yattim, o arada tansiyonum düştü bayildim kustum. Adetim gecikince eşimden de test istedim bi baktım çift çizgi ;)
[silindi] tugbao NazAkyol06 benim de ilk öğrendiğim de 323dü şu an 5+4 günlüğüz canım son adet tarihin ne?