Halilarife Handeg55 evet bnimde öyle bir sorunum var genital bölgeme kullanmıyorum ama koltuk altında işe yarıyor (beralife luquid peeling) tavsiye ederim
esranur-ekk Gizemgect roll on kullanıyor musunuz onlar koltuk altına kararma yapıyor diyorlar havayı kestiği için
Handeg55 Böyle bir problemim yoktu hamilelikten sonra yeni yeni fark etmeye başladım 🥺 çözümü burda buluruz inşallah
Halilarife Handeg55 kullanılıyor diye biliyorum ama trendyoldan satıcıya sorabilirsiniz sonra nerden alırsanız alırsınız Bn öyle yapmıştım
Halilarife esranur-ekk bnce alakası yok Bn önceden deodorant kullanırdım yine aynı şimdi eşim de bnim kullandığım roll on dan kullanıyor öyle bir sorun yok yani
Gizemgect esranur-ekk yok bu yaşıma kadar hep kullandım fakat bu öyle birşey değil doktorumada danıştım hamilelik hormonundan kaynaklı koltuk altı kararması sık karşılaşılıyormuş ama hamilelikten sonra geçer dedi inşallah dediği gibi olur 🤷🏻♀️🥲
fenperest Benimde koltuk altimda kararma oldu. Su kremin namini cok duydum. Dogurduktan sonra bunu deneyecegim. https://ty.gl/6l3b2y3om7
esranur-ekk Gizemgect ben öyle kararmalar için sinozun beyazlatıcı kreminin methini çok duydum lazere gidiyordum hamilelik öncesi o yüzden bende yok ama bir araştırın isterseniz