Muberenay_25 Mrb arkadaşlar bugün alt kasıklarımda agrı vardı şimdi lavobaya gittim hafif çok az kan geldi peceteye sizce ne yapmalıyım
12mommy Muberenay_25 hemen acile tabikide durma canım kan gelmesi her zaman risk içerir umarım kotu birsey yoktur
asliucy Muberenay_25 cnm banada olmuştu ama ben hastaneye gitmedim o kanin fazlalasmasi yada sonradan yine gelmesi önemli ona dikkat ettim gelmeyince gitmedim çünkü bebek büyüdukce damarlara baski yapip kanama yapabiliyormuş ondan olmuştur diye düşündüm yinede sen bilirsin
Muberenay_25 Kızlar acile geldim şimdi kalp atışını duydum hareketli dedi ama burası devlet ben özele gşddiyordum kimse olmadı için buraya geldim sizce içim rahat etsin mi
ikizlerin_annesi__ Muberenay_25 canım bende 12 ahaftalıgım geçen hafta ilk defa kanamam oldu hemen özele gittim kalp atışları vardı ama kanamam olduğu için hemen iğne vuruldu haftaya 1 tane daha vurulacağım ayakta durma uzan ayaklarının altına yastık kat ağır felan asla kaldırma
Lalin2580 Muberenay_25 anladım canım aynı şey benim de başıma geldi 21.haftada meğersem açılmam olmuş çok dikkat et ihmal etme
Muberenay_25 Lalin2580 canım bende acılma yok ama sancı var iki gün yatış verdi doktor hastanede erken doğum olmasın die