Ankara_06_ Handeoz Gümüş kapak kullanıyorum ben doğumdan bi kaç hafta önce kullanmaya başlamayı uygun gördüm, tuhaf bi şekilde krem sürmüş gibi nemli kalıyo🤷🏻♀️. 34+2 haftalığım bu arada.
Deletedmom27272 Ankara_06_ gümüş kapağı nasıl kullanıyorsunuz peki bende aldım da daha kullanmadım meme ucuna koyunca öyle duruyor mu yine üstüne sütyen vs takıyoruz dimi
Rm96 Deletedmom27272 Sabah akşam 1 er saat duruyo inanın çok faydalı Krem de hametan pomad hücre yenileyici oda ama onu suan değil doğum zamanı yine herhangi bişey olursa diye aldım
Ankara_06_ Deletedmom27272 Aynen sütyeni ben hiç çıkarmam zaten, sütyen takılıyken kapağı meme ucuna koyuyosun bu kadar yatarken çıkarıyorum uyanınca tekrar takıyorum.
Rm96 Handeoz 3-4 haftadır gümüş kapak kullanıyorum şimdiden iyi gidiyo yumuşacık oluyo doğumum olucak bu aralar nasipse
alyavetuna Handeoz vazelin zeytinyagi vücut kremi kantaron ayva çekirdeği jeli aklima bepanthol ne gelirse elimin altında ne varsa sürüyorum yumusamasi önemli suan bebek yok dahazaten o doğunca sürmek için mustela aldim🥰
merakliblog Handeoz kantaron ve babe çatlak kremini karnıma sürerken göğüslerime de sürüyorum şimdiden benim amacım çatlamasın🙈 26 haftalığım
Ada92 Handeoz e vitamini kapsülü zeytinyağı sürdüm doğumdan hemen sonra her emzirmeden sonra lansinoh sürdüm hiç yara olmadı mutlaka sürün lansinoh harika bi krem