Biranneadayiiii Kızlar sancı geldiği zaman bebek daha mı hareketli olur yoksa toplanır mi bı yerde? Bide 37+3üm şuan bebeğim doğum pozisyonunda ama kanalda değil sol kasigim iğne batar gibi oluyor var mı yaşayan??
Mucizebeklerken1 Biranneadayiiii 38 haftalık olduk aynısını yaşıyorum benim kızımda döndü ama kanala girmedi yürürken kasıklarıma iğne batıyor sanki zorlanmaya başladım artık 🙄 bi de bu gece bel ağrım ve kasık ağrım artmaya başladı 🙄
Biranneadayiiii Mucizebeklerken1 ay bende anlamıyorum bu gece bı değişik hareketleri can yakıcı aşırı ve kasıklarım iğne batar gibi 🤨 bazende alttan öyle baskı yapıyoki aha çıkıyor galiba diyip elimle tutuyorum bide 🤣🤣
Mucizebeklerken1 Biranneadayiiii ☺️ Benim de bazen alt tarafa çok baskı yapıyor yerleşiyor diye düşünüyorum inşallah ta öyledir bazen istemeden sesli tepki bile verebiliyorum 😂 Rabbim sağ Salim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼
Biranneadayiiii Mucizebeklerken1 aminnnn aminn insAallahh🤲🏻 evet ya bende seslice kız dur napiyon ya anana diyorum ,🤣