MerveeD 9+4 haftalığız uc gundur kasık agrılarım oluyor ve gece yatınca daha cok arttı bugün. Daha öncede vardı ama progestan kullanıyorum hafiflemişti. 10 gun once doktorum bir sorun olmadığını söyledi hamdolsun ama suan cok sancım oluyor sizde de oldu mu
morsumbul MerveeD 9+3 benimde sürekli karnımda bir agrı var 🤦♀️yarın doktora gidecegim umarım normaldir
lina1233 MerveeD bir kaç haftaya düzelir. Benimde çok yoğundu ilk 2 ay 🙏🏼Normalmiş ama endişelenme. Allah yardımcın olsun 🙏🏼
Nihanus MerveeD hamileliğin tamamında oluyor kasık ağrısı doktor normal diyorsa düşünmemeye çalışın kendinizi dinlemeyin kafanızı başka şeylere yorun birde böyle deneyin isterseniz gebeyken insan herşeye takılır vaziyete geliyor çünkü ilk bebekte bende çok düşünceliydim sürekli ama şimdi ikşnci geliyor 5 aylık olmuş haberim yok o derece 😅
MerveeD morsumbul doktorunuzdan gelınce banada yazarsanız cok sevinirim benım randevum kasımın ilk haftası bu ay 2 kez gttım meraktan 🙏🙏
MerveeD Nihanus hc uyuyamadım bugun hala aynı sancı sureklı lavobaya gttım korkudan ıns bir sorun olmaz
morsumbul MerveeD evet gittim her şey çok yolunda dedi ama idrar enfeksiyonu var karın agrım tetiklediği i düşünüyor doktorum fitil ve ilaç kullandım tekrar idrar istedi bakalım dedi
morsumbul MerveeD aslında onun devam ettiğini düşünüyorum bu hafta bulantılarım da çok oldugu için su içemedim ama umarım temizlenir 🙏sizin agrılarınız ne durumda hafifledi mi
MerveeD morsumbul gece beni uyutmadı ama bugun daha iyiyim cok sukur mide bulantı ilacınıda sabah 5 de ıctım 9 gbı kahvaltı yaptım hıc bıde bulantım olmadı ama şu 1 saattir ilkkez mide yanması oldu çok kötü bseymiş biri gecıyor biri başlıyor
MerveeD Sblatc ilk zamanlar coktu progestan kullanıyorum hala. Son zamanlarda azaldı cok şükür bugunde mide yanması basladı 😔😔