373437 Merhaba deneyimli anneler.ilk hamileliğim birşey sormak istiyorum.doğuma yakın su geldiğinde hastane çantası falan götürülüyor mu acaba ? Bazen yazıyor lar suyum geldi ama geri geldim açılma çok olmadığı için falan diye
Merveelisa 373437 hastane yakınsa belki goturulmeyebilir geri dönüp eş flan alır ama uzaksa mutlaka goturulmeli bizim baya uzak
asliucy 373437 cnm bnde okudugum kadariyla su geliyosa 24 saat icinde normal yada sezeryan mecbur dogum yaptiriliyor cunku cocuk susuz ortamda kalamiyor daha fazla oyuzden bence cantanla gitmen en mantıklısı
HaticeTutkun 373437 ilk dogumum su gelisli oldu heseyimizle hastaneye gidip odamiza yerlestik gunduz 5gibi suyum gelmisti 12 gibi duzenli sancilarla sabah 7:54de dogurdum soru varsa alabilirim
Kumkurdu HaticeTutkun kaçıncı haftada suyunuz geldi? Doğum öncesi doğumu başlatmak veya kolaylaştırmak için neler yaptınız?
HaticeTutkun Kumkurdu 39+1de geldi ogun carsiya ciktim yurudumeve cikarken merdiven ciktim doktorumda son kontrolde iliski onermisti ben bunlari yaptim