Ayaz_Aybars_mom Kızlar öncelikle hayırlı geceler tecrübeli annelere bı sorum olucak 21-4 hftalik hamileyim bugün kontrolüm vardı bebeğim 28 cm 435 Gr çıktı kilosu sizce normalmi yoksa zayifmi ilerliyo 🤔🤔🤔
Canselyaren Ayaz_Aybars_mom 22 de gidicem bnde o kadar olurmu diye dört gözle bekliyorum 16 da 178 gramdi bebeğim 😊şimdi 18 hafta bitiyor iki haftaya kadar giderim
Yagmurgel2020 Ayaz_Aybars_mom 19+5 de gitmişm 410 gr 25 cm miş ama önden gidiyordu benimki şimdi 37 haftalığım 3150 gr
ogrencianne35 Ayaz_Aybars_mom her bebek farklıdır ☺ kızım 20.haftada detaylı ultrasona girdigim de 450 gram di 24.hafta da 800 gramdı
Asyaveannesi36 Ayaz_Aybars_mom doktorlara bakmayın siz sağlıklı olsun da çok kilolu olup ne olucak ama haftasına göre iyisiniz 😌 ceviz muz kaşar felan yiyinn ben hep öyle yaptım
Ayaz_Aybars_mom Canselyaren Benim 160 grmdi 16 haftada seninkide olmuştur bence bizden fazlaymış bak o tarihte ama daha 18 sin almistir yani
Asyaveannesi36 Ayaz_Aybars_mom mandalina aşırı fazla yeme şeker yüklemesinde fazla çıkar bende baya yiyordum başka çok şekerli şeyler yemem bir tık yüksekti 🤦🏻♀️😁 şimdi dikkat ediyorum
Ayaz_Aybars_mom Canselyaren demiii ama 😁 ben alsin pek istemiyorum fazla doğumumu normal istiyorum Allah’ın izniyle
Asyaveannesi36 Ayaz_Aybars_mom zorunlu değil ama aile de şeker hastalığı varsa anne 35yaşın üstündeyse yapılsa iyi olur demişti doktorum ben yaptırdım
Canselyaren Ayaz_Aybars_mom ilk kızım normal oldu 35 haftalık 3200 doğmuştu buda o civarda olur diye düşünüyorum
Ayaz_Aybars_mom Asyaveannesi36  Ben 22 yım daha 😁 ins Yaptirmm korkuyorum
Yagmurgel2020 Ayaz_Aybars_mom amin inşallah sağlıklı olsunda valla 2500’ e de razıyım inşallah sağlıkları yerinde olsunda 😍🤲🏻