_didemcee 21+4 olduk biz, belki geç bile kaldım ama bana uygun fiyatlı tehsirli çatlak kremi önerir misiniz. Bana doktorumun yazdıkları eczanede sordum sigorta karşılamıyor dendi ve aşırı pahalıydı benim için . Sağlıklı ve uygun bir şey almak istiyorum
gul552 _didemcee ben vazelin kullanıyorum. 28.haftamdayım şuan çatlak yok. İleride olur mu bilemem. Ama günde 1kere sürüyorum ertesi güne kadar nemli kalıyor göbeğim.
Nihanus _didemcee oğlumda 16. Haftada lieraca başlamıştım hiç çatlak olmadı şimdikinde 19da başladım gene lierac emin olduğum için etkisinden başka işlere girişmedim. Dün aldım daha internetten hemen geldi 175 lira kargo bedava sizin bebek büyümüş zaten doğurana kadar gider
_didemcee Fnen şuan da badem yağı var kullanıyorum ama o da tüylenme ve sivilce yaptı,başka neler olabilir bu yağlara örnek verir misiniz
Fnen _didemcee yani ben şuan bebek yağı içinede tatlı badem yağı e vitamini falan koydum ama başka ne işe yarar bilmiyorum açıkcası
1beybi Cilt tipin neyse onu yaşıyorsun 37. Haftamızdayız pahalı krem yağ bitkisel hindistan cevizi çoğu denendi bol bol bir işe yaramadı ben de suyumu da içiyordum olmayınca olmuyor o yüzden pahalısı ucuzu diye takmayın kafaya çatlakları da takmayın elinizden geleni yapın yapamadıklarımız elimizde olmayanlar onların eseri gurur duyun iyi geceler
Gamze646464 Ben bio oil kullanıyorum lierac jel e başladım yanında 21 haftalık hamileyim su an çatlağım yok
Fnen Nihanus aa bende hep yüzüme sürerdim önceden ama herhangi bir kıllanma yapmadı tabii şuan gebelikten dolayı vücudumda kıllanma oldu ama sebebini e vitaminine bağlamadım hiç