Nurem20 Merhaba kızlar 😇gebelik düşünenler,sigara içenler,bırakma sürecinde olanlar ne durumdasınız Ben şu aralar bırakmaya çalışıyorum gebelik düşündüğüm için sizde durumlar nedir
AselLinaMom Nurem20 ben 1 aydan fazla oldu bırakalı sigara içerken olmadı bide bıraktım bakim olacak mı dedim bıraktım İnşallah olur bu sefer 🤲🏻😇
deutschetraum Nurem20 gebeyken içemiyosun zaten ilk 3 ay tiksindim. Şimdi de vicdan azabından içmiyorum canımda istemiyor
Nihanus Nurem20 ben oğlumu 18 ay önce dünyaya getirdim çift çizgiyi gördüğüm an bıraktım ama çokk zorlandım elbette. Şükür şimdi diyorum iyiki bırakmışım kafamda soru işareti kalacağına pişman olacağıma içmedim. Canım istediği her an kendi kendime pişman olacağımı hatırlattım. Şimdi ikinciye gebeyim çok rahat kafam çol şükür 🙏🏻 birde şunu söylemeliyim ben çocuk gelişimciyim zaten benim söylememe kalmaz googlea yazsanız her türlü ulaşacağınız bir bilgi. Gebelikte sigara kullanımının erken doğuma sebep olduğu araştırmalar ile kanıtlanmış bunu aklınıza getirip kendinizi soğutabilirsiniz
Elfs Nurem20 valla hamile kaldım sigara için çıldırıyordum eşimde olmaz falan diyordu bir iki nefes içiyordum günlük 6.haftada mide bulantısı bir başladı şimdi asla istemiyorum geçmek bilmeyen su içirmeyen bir mide bulantısı