Deletedmom5545 Merhabaa yarın 17. Haftam ve cinayetini öğrenicez inş. Bi kaç kişiden çikolata yiyip gidersen hareketli olur görürsün gibi şeyler duydum ne kadar doğru ona göre yiyip gitmeyi düşünüyorum
Fnen Deletedmom5545 bende 17 ye giriyorum cuma günü gideceğim inşallah ama 12. Haftamd gittiğimde çikolata yemiştim yerinde durmadığı için ölçüm yapamadı belli de olmadı yani bilmiyorum ben bu sefer yemeyeceğim eğer uyursa doktoruma yiyip geleyim hemen derim 😂
Ozlem0207 Deletedmom5545 bende iki defa gittiğimde çok hareketli olduğu içim görememiştik. Muz ve çikolata yemiştim 🤭
Busra2013 Deletedmom5545 eandevun saat kacta benım sureklı sabah 10 oluo kızım hep uyuyo ama bacak acık uyumus bu sefer😂😂😂20+2 gorduk sukur kızım oluo❤️Cıkolata ıcın bır fıkrım yok ama gercekten cıkolata yedıgımde kıbıldıo uktorda denemedım normal hareket hısskerıne gore cıkolata yıyıncr hareket edıo
Fnen Deletedmom5545 sanırım artık bende bilmek istiyorum 😂 ya birde önceden aşşağıdaydı ama bu hafta çok yukarı çıktı o yüzden de bi tedirginim sizde de öyle mi
Deletedmom5545 Fnen bende de aşığadaydı en son biraz daha yukarı çıkmıştı bakalım yarın nerede olacak😂