g4mze Arkadaşlar bulunduğum yerde kadın doğum hastanesi yok hatta bulunduğumuz yerin devlet hastanesinde dahi kadın doğum doktoru yok. 6 haftalık hamileyim. Allah korusun bir kanama veya düşük riskiyle karşılaşırsam hastaneye normal hastanenin aciline gidersem bana ilaç veya serum verirler mi? Düşük için. İlla kadın doğum acili olması mı gerekiyor ?
Bttll g4mze canım benım bulunduğum ilçenin hastanesinde de kadın doğumcu yok acil bısey oldugu zaman 1 saat uzaklıktaki hastaneye gidiyoruz maalesef acıldekı doktorlar ilgilenmiyor bızım alanımız degıl dıyorlar sevk yapıyorlar.
Alka g4mze Ben ağrım olmuştu. Gittik normal acile .yana döne ne yapacaklarını düşünüyorlardı. En son bı doktor kalp atışını felan dinlemisto sorun yok demistiler. Bilmiyorum daha acil bir şey olsa geç kalınabilirdi Allah korusun.
g4mze Elif_zumra yok işte hastanenin kendisinin öyle bir bölümü bile yok bende korkuyorum işte Allah korusun başıma gelirse gitsem bakarlar mı acaba diye yoksa direk 1 saatlik uzaklıkta merkezde üni hastanesi var direk orayamı gitsem
g4mze @Birgul konu etiketini özenle seçmiştim.Hastane ile alakalıydı sorum gebelikle değil ama yine olmadı sanırım anlayamadım bu etiketlerin içeriğini cidden 😟
Birgul g4mze doktor hastane etiketinin yanında mutlaka il olmalı, isterseniz il koyarak öyle yapabilirim😇
Elif_zumra g4mze Yani gebelikle ilgili demek istemedik ki zaten gündüz kadin doğum plk varsa erba dev hast gece acile gittiğinde acildekilerin bi uzmana sorması danismasi lazım kanamasi var vs diye yoksa acildekiler sana ne yapabilirki ertesinde gün kadin doğum plk git derler
damlacikolata Kadın doğum dr Olmadığı için orada hamile vakalarına alışmışlardır bence yoksa kim bakıcak hamişlere sizin oralarda, en azından düşük için iğne falan yaparlar diye düşünüyorum anlamazlarsa zaten mecbur sevk ederler canım😔
yaren-1 Ne saçma orda hiç hamile kadın yok mu 🌝 düşük ya da kanama olsa serumla geçiştiremezler kaç tane muayenesi var bunun alanı olmayan doktorun müdahalesi tabiki yanlış sonuç verir nereden bilecekler ki ben normal şikayetimde bile acile gittiğimde kadın doğum doktoruda dinliyor
Elif_zumra Kadin plk olmayan hastane olmaz görevlendirmeler yine hastanede kadin doğum dr olur arkadaşlar
Bttll Elif_zumra her ilçede maalesef ki kadın doğumcu olmuyor canım benım bulunduğum yer de de yok yenı bir doktor da gelmiyor herkes mecbur 1 saatlik uzaklıktaki yere gidiyor
g4mze Elif_zumra yok bizimkinde hanımefendi neden yalan söyleyeyim kendim muayene olmaya merkeze gidip geliyorum. yeni ayrıldı dediler bulunmuyormuş