Burcu388 Kızlar ben yürümek istemiyorum ya karnım çok ağrıyor birde tualet yıkayım dedim eğilemedşm bile çok hassas duygusal da olmaya başladım
Pastaneusuluislakkek Burcu388 ben yürümüyorum hiçbir güç de yürütemez 🤣 napim bu yüzden normal doğuramazsam korkusu da yaşayamam zaten garantisi yok. 15 dk yürüsem yok bel ağrısı yok bebek toplanması yok yalancı sancı 🤕 evin işini yapacak gücü bulamıyorum kendimde
Kbryyy Doktor günde 3 saat yürü dedi. Mümkün değil çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ve iki adım attıktan sonra tuvaletim geliyor napıcam bilmiyorum 🤦🏻♀️
Mrv1007 Kbryyy 3 saat cok değil mi ya? Benim doktorum 45 dk falan yürü dedi, haftanın üç günü hamile pilatesi yapıyorum, kalan günlerde de yürüyüş yapmayı planlıyorum
Kbryyy Mrv1007 ben hamilelikten önce bile 3 saat yürüyormuydum ama doktor 3 saat dedi zaten mümkün değil bu
Mrv1007 Kbryyy üç saat yürüsem kaa bacak ağrısından ölürüm.zaten daha 18. Haftamda olmama rağmen magnezyum desteğine basladık cok ağrım oluyor sağ kalçada. Bence en iyisi abartmadan yürümek 🤣
Mervisogretmen 34 haftalığım, şu an bir buçuk saate yakın yürüyüş, squat, pilates topu, yerleri vileda ile değil de elimle silme falan hepsini yapıyorum. Genelde günlük adımım yedi bin civarı oluyor çok şükür. İnşallah böyle devam eder. ❤️
edasahbazsahin Ben de yürümüyorum pek 😂 arada evde volta atıyorum onda bile bebek toplanıyor sancım oluyor biliyorum çok faydalı ama ama ev işlerini zor yapıyorum😂