12mommy Bu iki üründe kullanmayı dusunmuyorum yeni doğan bebeğe bana pek saglikli gelmiyor bunlar yerine doğal tavsiye edebileceğiniz birseyler var mi
Civcivinannesiii 12mommy kuzenim dogal zeytinyagini kaynatip asitini alıp sogutup fis fis siselere dolduruyodu o sekil kullaniyodu.
MerveNur- 12mommy evvahe doğal sayfasında nemlendirici krem vardı bebeklere uygun genel olarak tüm ürünleri yenilebilir gıda kategorisine giren kimyasalsız ürünler oraya bakabilirsiniz 😊
merakliblog 12mommy bebek yağı gaz masajında ayak masajında çok iyi olur alternatif olarak Hindistan cevizi yağı hem mis gibi de kokar. Losyonu alıcam ama benim ve eşimin ciltleri kuru ev klimalı çatır çutur olur yavrularım .ecowell i övdüler onu alıcam
Tc41 Civcivinannesiii asitini alma işlemini nasıl oluyo acaba ? Normal saf zeytinyağını sürmek zararlı mı ki ?
Bebisinibekleyen %100 dogal icerikli weleda bebek losyon aldım. Arastirmalarim sonucu nemlendirmede çok basarili ve zararli icerigi yok
Bebisinibekleyen @busra1997alpaslan2021 Fiyatı maalesef yüksek, Almanya dan geliyormus diye sanırım. Ben myminibaby sitesinden 138 ₺ indirimden aldım ürün orjinal.
Civcivinannesiii Tc41 zeytinyaginda asit vardir canm oda bebege zarar verir kaynattiginda zaten asiti gider sogutup kullanabilirsin
denizinnannesi 12mommy direk doğal hakiki zeytinyağı sür canim bosver krmei losyonu bende ondan kulanicam yiyenelrime de kulandik pek cok guzl dogal ne pişik oldular ne Baska sey
Mk34 Ben temiz içerikli olarak losyonunu ecowell aldım bebe yağınıda himalaya tercih ettim.İkisinide içerikleri temiz, bayağı araştırmıştım almadan önce